Leidschendam 13 maart 2020

Aan al onze huurders en bezoekers van het Dienstencentrum

Betreft: Sluiting Dienstencentrum

Donderdagmiddag 12 maart 2020 heeft premier Rutte met minister Bruins in een persconferentie aanvullende maatregelen tegen het Coronavirus toegelicht. De maatregelen gelden voor heel Nederland tot en met 31 maart.

Om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft Stichting Duivenvoorde besloten dat het dienstencentrum voorlopig gesloten is tot en met 31 maart 2020.

Wij doen dit in het belang van onze kwetsbare doelgroep. Het risico op besmetting met het Coronavirus is reëel. Voor kwetsbare gebruikers van het dienstencentrum weten we dat de gevolgen van een besmetting een ernstig ziektebeeld kan hebben.

Alle activiteiten zijn hierbij afgelast. Ook diegene die door de Activiteitencommissie zouden worden uitgevoerd.

De kapper en de fysiotherapeut blijven WEL open. Dit betekent dat u moet aanbellen want er is niemand achter de receptie aanwezig. Het kan soms even duren voordat er wordt open gedaan.

De medewerkers van Stichting Duivenvoorde zijn telefonisch (070-3203736) en per mail (info@stichting-duivenvoorede.nl)  bereikbaar maar zullen verder zo veel als mogelijk vanuit huis werken. De huismeester blijft wel komen om zijn rondes te lopen.

Wij beseffen dat deze maatregel drastisch is, maar rekenen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Met vriendelijke groet

Stichting Duivenvoorde