Weekprogramma

Het Dienstencentrum heeft een vast weekprogramma: Klik hier voor het huidige weekprogramma.

 

Wereldtafel 

De Wereldtafel gaat weer van start vanaf woensdag 2 februari a.s.

Klik hier voor meer informatie.

--

Elke woensdag wordt er door het vrijwilligersteam van de Wereldtafel een maaltijd bereid. Voor deze maaltijd kunt u zich tot uiterlijk de maandag ervoor opgeven. Het menu van de Wereldtafel en meer informatie wordt op deze pagina vermeld (indien beschikbaar).

Let op: Stichting Duivenvoorde (incl. Dienstencentrum Duivenvoorde) heeft een cashless betaalsysteem. Dat betekent dat u bij ons niet met contant geld kunt betalen. Wij hebben een 'clubpas' (de zgn. Duivenvoordepas) ingevoerd waarmee u, naast het pinnen, ook kunt betalen. Het is veiliger voor u, voor de vrijwilligers, en voor de medewerkers. Afrekenen gaat sneller en gemakkelijker. En het is kostenbesparend.

Flyers activiteiten

Naast het vaste weekprogramma zijn er nog veel andere gezellige activiteiten. Voor sommige van deze activiteiten kunt u de flyer bekijken, zie hieronder:

 

Ouderengym

Ouderengym is er speciaal voor u! Tijdens de Ouderengym bewegen we samen en doen we allerlei sport- en speloefeningen. Na de les voelt u zich fitter en heeft u meer energie! En niet te vergeten: het is heel gezellig!
Voor deelname aan de beweeglessen dient u zelfstandig te kunnen bewegen en staan. Kom een keer meedoen met een gratis proefles!

Iedere maandagochtend van 10:30 – 11:30 uur
Uw bijdrage is €2,50 per keer (strippenkaart voor 8 lessen voor €20,-).

Voor vragen over inschrijven en betalen:
Gymnastiekvereniging Gymnova
E-mail: ouderengym@gymnovagym.nl
telefoon: (070) 320 08 90 / 06 -15 623 937

 

Mist u iets?

Mist u een activiteit in ons aanbod? Of heeft u een idee voor een activiteit? Wij denken graag met u mee. Mail uw idee naar: kp@stichting-duivenvoorde.nl