Stichting Duivenvoorde verhuurt sociale huurwoningen aan 55-plussers. Het gaat om woningen die bereikbaar zijn met een lift of gelegen zijn op de begane grond met een tuin. De kale huurprijs varieert tussen de € 450,- en € 590,- per maand voor een 2-kamerwoning en de € 500,- en € 670,- per maand voor een 3-kamerwoning. Bovenop de kale huurprijs worden servicekosten berekend, voor o.a. kosten voor schoonmaak van gemeenschappelijke ruimten, kosten energie voor gemeenschappelijke ruimten, kosten voor de huismeester, kosten voor dienst- en recreatieruimten en een voorschot voor water en warmte. De servicekosten bedragen ongeveer € 200,- per maand.

Op de overzichtsplattegrond is te zien waar onze woningen gesitueerd zijn. Het overzicht met de verschillende type woningen per complex kunt u hier bekijken.

Hieronder vindt u enkele plattegronden van de verschillende woningtypen per gebouw. De niet vermelde woningtypen betreft hoekwoningen of woningen met een gespiegelde plattegrond, dit heeft echter geen invloed op de afmetingen van de kamers.

Gebouw A:

Gebouw B/BC/C:

Gebouw D:

Gebouw E:

Gebouw F/G:

Gebouw H:

Frekeweg:

 

Klik hier voor informatie over inschrijven.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.