Logeervoorziening

Voor de gasten van onze bewoners van Stichting Duivenvoorde is in het complex Duivenvoorde (gebouw E) op de begane grond een woning ingericht als logeeraccommodatie. In dit appartement zijn twee 2-persoons kamers en één 1-persoonskamer beschikbaar voor verhuur. De kamer(s) is (zijn) voorzien van 1-persoons boxspringbed(den), deze is/zijn opgemaakt. De kamers worden verhuurd tegen een vergoeding. Er is een klein keukentje met inventaris aanwezig, zoals borden, bestek, kopjes, een waterkoker, een tosti apparaat (echt koken kan helaas niet). Verder is er een algemene doucheruimte en een toilet aanwezig.

Kijk hier voor meer informatie over de tarieven. Wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op via (070) 320 37 36 of info@stichting-duivenvoorde.nl.

Hieronder ziet u hoe de logeervoorziening eruit ziet.

logeervoorziening

logeerkamer

logeerkamer

Versmarkt Vreeburg

Versmarkt Vreeburg is een kruidenierswinkel, gelegen in de locatie Duivenvoorde ( Maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 tot 13.00 uur) . Het assortiment en de service is aangepast aan de omwonende doelgroep. Zowel kruidenierswaren als huishoudelijke artikelen.

Alle boodschappen en maaltijden kunt u dagelijks thuisbezorgd krijgen, dit is gratis bij een bestelling vanaf € 25,- of vanaf vier maaltijden.

Versmarkt Vreeburg verzorgt ook de versmaaltijden.

Versmarkt Vreeburg
Duivenvoorde 384
2261 AS Leidschendam
T 070-3204252
F 070-3204252
E info@versmarktvreeburg.nl
W www.versmarktvreeburg.nl

Kapsalon

HAAR Salon Duivenvoorde is een professionele dames en heren kapsalon. Sandra is met haar team aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag van 09:00 t0t 16:00 uur.

Klik hier voor de flyer van HAAR Salon.
Klik hier voor de prijslijst van HAAR Salon.
 
T 070 301 40 17 (HAAR Salon Duivenvoorde is telefonisch bereikbaar van woensdag t/m vrijdag tussen 9:00 en 16:00 uur)
F Haarsalon Duivenvoorde
 

Multi Fysio Nieuw Duivenvoorde

Multi Fysio is een praktijk voor fysiotherapie, sport en bewegen met als doel haar cliënten te begeleiden naar een optimale vorm van functioneel bewegen.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:45 -13:00 uur

Specialisaties
Oedeemtherapie
Manuele lymfedrainage
Oncologie fysiotherapie
Manuele therapie
Medical taping
Hydrotherapie
Geriatrie
Longfysiotherapie

Duivenvoorde 262
2261 AN Leidschendam
T 070 320 32 58 
W www.multifysio.nl

Rode Kruis 

Veel mensen kennen het Rode Kruis vooral van de internationale hulpacties. Veel minder bekend is dat het Rode Kruis ook in eigen land en dus ook in Leidschendam-Voorburg volop actief is.
Om mensen langer veilig thuis te laten wonen geven we – in samenwerking met andere organisaties – voorlichting over het gebruik van hulpmiddelen thuis, op straat en in het openbaar vervoer. Daarnaast geven we ook cursussen voor het goed gebruiken van digitale hulpmiddelen​.
Ook helpen we kwetsbare mensen hun sociale leven te verbreden met activiteiten als koffie-inloop, uitstapjes, telefooncirkels.
Het Rode Kruis in Leidschendam-Voorburg doet meer dan je denkt!

Rode Kruis afdeling Leidschendam-Voorburg
Herenstraat 165
2271 CE Voorburg
T 070-3864166
W www.rodekruis.nl

Florence

Zorgorganisatie Florence is in het dienstencentrum vertegenwoordigd met een wijkteam en met een dagopvang voor geriatrische patiënten.

T 070 75 44 353 (wijkteam thuiszorg)
T 070 75 44 100 (dagopvang)
 

Diëtist

Bernadette Leemborg is diëtist en helpt patiënten via een persoonlijke benadering verder met hun voedingsgewoonten. Zij behandelt een breed scala aan ziektebeelden. Haar speciale interesses liggen in de sportvoeding, ondervoeding bij ziekte en coeliakie. Haars inziens is hier nog veel winst in te behalen met behulp van voeding. Welke klachten, ziektebeelden of wensen op het gebied van voeding dan ook optreden, graag helpt zij in alle gevallen haar cliënten om de kwaliteit van leven te optimaliseren.

Bernadette Leemborg
Aanwezig donderdag 9.00 – 13.00 uur (op afspraak)

T 06 28127550
E info@leemborg.nl
W www.leemborg.nl

Trombose- en bloedprikdienst

Helaas is er door LabWest besloten om de prikpost in het Dienstencentrum te sluiten.

Wilt u uw bloed laten prikken, dan zijn er veel goed bereikbare bloedafnameposten te vinden. Een overzicht van alle prikposten vindt u op de website van LabWest. Wel dient u ten alle tijden een afspraak te maken.

In verband met de aangepaste richtlijnen van het RIVM is het vanaf 2 juni 2020 noodzakelijk dat u altijd een afspraak maakt voor een bloedafname. Hiermee wordt het aantal personen in de wachtruimtes beperkt en wordt u direct geholpen waardoor het risico op een eventuele besmetting wordt geminimaliseerd.

Voor het maken van een afspraak voor een bloedafname verwijzen wij u naar de website van LabWest.

Politie / wijkagent

De wijkagent voor de wijk waar Stichting Duivenvoorde in valt is Elles van den Berg. Voorlopig houdt zij geen spreekuur bij de stichting in verband met de corona-maatregelen. Wanneer er zaken zijn die u met haar wilt bespreken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken via het bureau.
Elles heeft aangegeven dat u altijd de politie kan bellen wanneer u iets verdachts ziet, zodat de surveillance hier op kan inspringen.

wijkagent-elles.jpg

U kunt de politie bereiken via de volgende telefoonnummers:

Geen spoed: 0900-8844

Wel spoed: 112