Logeervoorziening

Voor de gasten van onze bewoners van Stichting Duivenvoorde is in het complex Duivenvoorde (gebouw E) op de begane grond een woning ingericht als logeeraccommodatie. In dit appartement zijn twee 2-persoons kamers en één 1-persoonskamer beschikbaar voor verhuur. De kamer(s) is (zijn) voorzien van 1-persoons boxspringbed(den), deze is/zijn opgemaakt. De kamers worden verhuurd tegen een vergoeding. Er is een klein keukentje met inventaris aanwezig, zoals borden, bestek, kopjes, een waterkoker, een tosti apparaat (echt koken kan helaas niet). Verder is er een algemene doucheruimte en een toilet aanwezig.

Kijk hier voor meer informatie over de tarieven. Wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op via (070) 320 37 36 of info@stichting-duivenvoorde.nl.

Hieronder ziet u hoe de logeervoorziening eruit ziet.

logeervoorziening

logeerkamer

logeerkamer

Versmarkt Vreeburg

Versmarkt Vreeburg is een kruidenierswinkel, gelegen in de locatie Duivenvoorde ( Maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 tot 13.00 uur) . Het assortiment en de service is aangepast aan de omwonende doelgroep. Zowel kruidenierswaren als huishoudelijke artikelen.

Alle boodschappen en maaltijden kunt u dagelijks thuisbezorgd krijgen, dit is gratis bij een bestelling vanaf € 25,- of vanaf vier maaltijden.

Versmarkt Vreeburg verzorgt ook de versmaaltijden.

Versmarkt Vreeburg
Duivenvoorde 384
2261 AS Leidschendam
T 070-3204252
F 070-3204252
E info@versmarktvreeburg.nl
W www.versmarktvreeburg.nl

Kapsalon

HAAR Salon Duivenvoorde is een professionele dames en heren kapsalon. Angelique en Petra zijn aanwezig van dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur.

HAAR Salon Duivenvoorde is tijdens openingsuren telefonisch bereikbaar op 070 301 4017
 
Meer informatie over HAAR Salon Duivenvoorde (o.a. de actuele tarieven) vindt u op de website www.haarsalonduivenvoorde.nl 
 

Pedicure

In het Dienstencentrum houdt Diana de Bruin, medisch pedicure, spreekuur op maandag.

U kunt bij haar terecht voor al uw voetproblemen of gewoon voor een verzorgende voetbehandeling.

Diana is erkend door de zorgverzekeraars en aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet en tevens geregistreerd in het KRP, het KwaliteitsRegister voor Pedicures (ProCert).

Voor vragen en het maken van een afspraak is Diana te bereiken op telefoonnummer 06-28126992.

lndien zij de telefoon niet kan aannemen, spreekt u dan uw naam en telefoonnummer in. Diana belt u dan zo spoedig mogelijk terug.

Medisch Pedicure Duivenvoorde is geopend op maandag van 9:30 tot 16:00 uur.

 

Multi Fysio Nieuw Duivenvoorde

Multi Fysio is een praktijk voor fysiotherapie, sport en bewegen met als doel haar cliënten te begeleiden naar een optimale vorm van functioneel bewegen.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:45 -13:00 uur

Specialisaties
Oedeemtherapie
Manuele lymfedrainage
Oncologie fysiotherapie
Manuele therapie
Medical taping
Hydrotherapie
Geriatrie
Longfysiotherapie

Duivenvoorde 262
2261 AN Leidschendam
T 070 320 32 58 
W www.multifysio.nl

Rode Kruis 

Veel mensen kennen het Rode Kruis vooral van de internationale hulpacties. Veel minder bekend is dat het Rode Kruis ook in eigen land en dus ook in Leidschendam-Voorburg volop actief is.
Om mensen langer veilig thuis te laten wonen geven we – in samenwerking met andere organisaties – voorlichting over het gebruik van hulpmiddelen thuis, op straat en in het openbaar vervoer. Daarnaast geven we ook cursussen voor het goed gebruiken van digitale hulpmiddelen​.
Ook helpen we kwetsbare mensen hun sociale leven te verbreden met activiteiten als koffie-inloop, uitstapjes, telefooncirkels.
Het Rode Kruis in Leidschendam-Voorburg doet meer dan je denkt!

Rode Kruis afdeling Leidschendam-Voorburg
Herenstraat 165
2271 CE Voorburg
T 070-3864166
W www.rodekruis.nl

Florence

Zorgorganisatie Florence is in het dienstencentrum vertegenwoordigd met een wijkteam en met een dagopvang voor geriatrische patiënten.

T 070 75 44 353 (wijkteam thuiszorg)
T 070 75 44 100 (dagopvang)
 

Diëtist

Bernadette Leemborg is diëtist en helpt patiënten via een persoonlijke benadering verder met hun voedingsgewoonten. Zij behandelt een breed scala aan ziektebeelden. Haar speciale interesses liggen in de sportvoeding, ondervoeding bij ziekte en coeliakie. Haars inziens is hier nog veel winst in te behalen met behulp van voeding. Welke klachten, ziektebeelden of wensen op het gebied van voeding dan ook optreden, graag helpt zij in alle gevallen haar cliënten om de kwaliteit van leven te optimaliseren.

Bernadette Leemborg
Aanwezig donderdag 9.00 – 13.00 uur (op afspraak)

T 06 28127550
E info@leemborg.nl
W www.leemborg.nl

Schoonheidspecialist 

Sinds kort is schoonheidspecialiste Fabienne Brederode op donderdagen op afspraak aanwezig in spreekkamer 1, naast de receptie.

Wilt u uw huid verbeteren? Dan gaan we kijken naar de behoefte van uw huid en een behandelplan opstellen. Maar u bent ook van harte welkom voor de kleinere klusjes zoals; harsen, epileren, verven wimpers & wenkbrauwen, gelnagellak voor handen & voeten, wimper-extensions, etc.

Bent u niet zo mobiel? Fabienne komt ook graag bij de mensen thuis.

T    06-10392558

info@salonfabienne.nl 

W www.salonfabienne.nl 

 

Trombose- en bloedprikdienst

Helaas is er door LabWest besloten om de prikpost in het Dienstencentrum te sluiten.

Wilt u uw bloed laten prikken, dan zijn er veel goed bereikbare bloedafnameposten te vinden. Een overzicht van alle prikposten vindt u op de website van LabWest. Wel dient u ten alle tijden een afspraak te maken.

Voor het maken van een afspraak voor een bloedafname verwijzen wij u naar de website van LabWest.

Politie / wijkagent

De wijkagent voor de woningen in Duivenvoorde en de Frekeweg is Khalil Bots. Wilt u iets met de wijkagent bespreken? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 (geen spoed).

Is er sprake van spoed? Bel dan: 112.