Logeervoorziening

Voor de gasten van onze bewoners van Stichting Duivenvoorde is in het complex Duivenvoorde (gebouw E) op de begane grond een woning ingericht als logeeraccommodatie. In dit appartement zijn twee 2-persoons kamers en één 1-persoonskamer beschikbaar voor verhuur. De kamer(s) is (zijn) voorzien van 1-persoons boxspringbed(den), deze is/zijn opgemaakt. De kamers worden verhuurd tegen een vergoeding. Er is een klein keukentje met inventaris aanwezig, zoals borden, bestek, kopjes, een waterkoker, een tosti apparaat (echt koken kan helaas niet), Verder is er een algemene doucheruimte en een toilet aanwezig en hebben alle kamers televisie.

Kijk hier voor meer informatie over de tarieven en reserveren.

Hier onder ziet u hoe de logeervoorziening eruit ziet.

logeervoorziening

logeerkamer

logeerkamer

Versmarkt Vreeburg

Versmarkt Vreeburg is een kruidenierswinkel, gelegen in de locatie Duivenvoorde ( Maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 tot 13.00 uur) . Het assortiment en de service is aangepast aan de omwonende doelgroep. Zowel kruidenierswaren als huishoudelijke artikelen.

Alle boodschappen en maaltijden kunt u dagelijks thuisbezorgd krijgen, dit is gratis bij een bestelling vanaf € 25,- of vanaf vier maaltijden.

Versmarkt Vreeburg verzorgt ook de versmaaltijden.

Versmarkt Vreeburg
Duivenvoorde 384
2261 AS Leidschendam
T 070-3204252
F 070-3204252
E info@versmarktvreeburg.nl
W www.versmarktvreeburg.nl

Kapsalon

HAAR Salon Duivenvoorde is een professionele dames en heren kapsalon. Sandra is met haar team aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag van 09:00 t0t 16:00 uur.

Klik hier voor de flyer van HAAR Salon.

Klik hier voor de prijslijst van HAAR Salon.

T 070-3014017
F Haarsalon Duivenvoorde

Multi Fysio Nieuw Duivenvoorde

Multi Fysio is een praktijk voor fysiotherapie, sport en bewegen met als doel haar cliënten te begeleiden naar een optimale vorm van functioneel bewegen.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 07:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 08:45 -13:00 uur

Specialisaties
Oedeemtherapie
Manuele lymfedrainage
Oncologie fysiotherapie
Manuele therapie
Medical taping
Hydrotherapie
Geriatrie
Longfysiotherapie

Duivenvoorde 262
2261 AN Leidschendam
T 070 320 32 58 
W www.multifysio.nl

Rode Kruis 

Veel mensen kennen het Rode Kruis vooral van de internationale hulpacties. Veel minder bekend is dat het Rode Kruis ook in eigen land en dus ook in Leidschendam-Voorburg volop actief is.
Om mensen langer veilig thuis te laten wonen geven we – in samenwerking met andere organisaties – voorlichting over het gebruik van hulpmiddelen thuis, op straat en in het openbaar vervoer. Daarnaast geven we ook cursussen voor het goed gebruiken van digitale hulpmiddelen​.
Ook helpen we kwetsbare mensen hun sociale leven te verbreden met activiteiten als koffie-inloop, uitstapjes, telefooncirkels.
Het Rode Kruis in Leidschendam-Voorburg doet meer dan je denkt!

Rode Kruis afdeling Leidschendam-Voorburg
Herenstraat 165
2271 CE Voorburg
T 070-3864166
W www.rodekruis.nl

Florence

Zorgorganisatie Florence is in het dienstencentrum vertegenwoordigd met een wijkteam en met een dagopvang voor geriatrische patiënten.

W www.florence.nl

Diëtiste

Bernadette Leemborg is diëtiste en helpt patiënten via een persoonlijke benadering verder met hun voedingsgewoonten. Zij behandelt een breed scala aan ziektebeelden. Haar speciale interesses liggen in de sportvoeding, ondervoeding bij ziekte en coeliakie. Haars inziens is hier nog veel winst in te behalen met behulp van voeding. Welke klachten, ziektebeelden of wensen op het gebied van voeding dan ook optreden, graag staat zij in alle gevallen haar cliënten te hulp om de kwaliteit van leven te optimaliseren.

Bernadette Leemborg
Aanwezig donderdag 9.00 – 13.00

T 06 28127550
E Bernadette.Leemborg@gmail.com
W www.leemborg.nl

Trombose- en bloedprikdienst

Trombose en bloedprikdienst Lab West

Wilt u uw bloed laten prikken, dan kunt u elke maandagochtend van 09.30 tot 10.30 terecht in ons dienstencentrum. U kunt hier terecht voor alle bloedafnames.

W www.lab-west.nl

Politie

Elke 1e woensdag van de maand houdt wijkagent Tamara Hoeve spreekuur in het dienstencentrum van 13.00 tot 14.00 uur.

U kunt bij haar terecht met allerlei vragen over veiligheid.

W www.politie.nl