Vrijwilligers 
Op dit moment zijn al vele mensen actief als vrijwilliger voor Stichting Duivenvoorde. Zij zetten zich in voor verschillende activiteiten. Dat waarderen wij zeer!

De vrijwilligers zetten zich in voor bijvoorbeeld het draaien van bardiensten, gastvrouw/heer achter de receptie,  vervangen van lampjes, het organiseren van allerlei activiteiten in het dienstencentrum of het hijsen van de vlag op feestdagen. En er zijn vrijwilligers die zich inzetten voor de leefbaarheid in de woongebouwen en het woongenot van de bewoners.

Stichting Duivenvoorde behartigt de belangen van deze vrijwilligers in een overeenkomst.

Overeenkomst 
In een overeenkomst tussen de vrijwilligers en Stichting Duivenvoorde worden zaken geregeld zoals het aantal uren dat de vrijwilliger actief is, de begeleiding, de vergoeding en eventuele bijscholing. Daarnaast wil Stichting Duivenvoorde gezellige bijeenkomsten organiseren, waar de vrijwilligers elkaar en medewerkers van Stichting Duivenvoorde kunnen ontmoeten.

Ook vrijwilliger worden? 
Stichting Duivenvoorde hoopt dat deze manier van samenwerken nog meer mensen (bijvoorbeeld huurders) enthousiast maakt om vrijwilliger te zijn. Wilt u meer weten over vrijwilligerswerk binnen Stichting Duivenvoorde? Neemt u dan contact op met Ton van Rijswijk, aanspreekpunt voor het Dienstencentrum op telefoonnummer 070 320 37 36. Of loop even binnen in het Dienstencentrum, Ton is meestal wel te vinden.

Kijk voor onze actuele vacatures vrijwilligerswerk op de website van LVvoorElkaar, hét centrale punt voor vrijwilligerswerk in Leidschendam-Voorburg.

Vacatures
Stichting Duivenvoorde is een woningstichting met 410 seniorenwoningen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Met 5 parttime medewerkers dragen we zorg voor goede en betaalbare huurwoningen. Daarnaast dragen we bij aan de leefbaarheid in onze woonomgevingen. Onze focus voor de komende jaren ligt op het centraal stellen van de bewoners en het betaalbaar houden van het wonen. We hebben als kernwaarde ‘vertrouwd wonen’.
We vinden goede en prettige werkomstandigheden in een informele sfeer belangrijk en bieden ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Medewerkers van Stichting Duivenvoorde volgen de CAO Woondiensten.

Onder laatste nieuws vind u de actuele vacatures.